F.L.O.W.

Het F.L.O.W. programma gaat over jouw ontwikkeling als mens en als professional. Tijdens dit traject ga je aan de slag met je eigen ontwikkelvraagstuk en Afslag Oost faciliteert, coacht en helpt je hierbij.

Zit je vast in je huidige werk, zit je niet lekker in je vel of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en weet je niet hoe je dit kan bereiken? Dan is het F.L.O.W. traject wellicht iets voor jou. Samen gaan we aan de slag om jou weer in `FLOW┬┤ te krijgen. Hoe ziet het programma eruit?

  1. Uitgebreide persoonlijke intake
  2. 1 op 1 coachingsessie (ongeveer 4 uur)
  3. Twee dagen op locatie (Ardennen), waar we met een kleine groep deelnemers 2 dagen intensief werken aan ieders ontwikkelvraagstuk. We maken tijdens deze dagen veel gebruik van de natuur en het buitenzijn. Dit stimuleert een frisse blik en open geest.
  4. Afsluitende coachingsessie van ongeveer 4 uur.

Ook tussen de sessies door krijg je begeleiding en is er contact met de coach. Persoonlijk contact en een juiste begeleiding vinden we belangrijk!

F.L.O.W. is ook uitermate geschikt voor teamontwikkeling. Beter samenwerken, elkaar aanspreken, effectiever werken en veiligheid zijn bij uitstek thema’s waarbij het F.L.O.W. traject werkt!

Wil je meer weten?
Bellen of mailen kan altijd.

floris@afslag-oost.nl of 06-81865896

Ervaring deelnemer Freek Pardoel:

Het traject is zeker een succes door de leiding van Floris Kamerling. Zijn flexibel mee bewegen, begrip voor emoties, teamvorming en het zware dragelijk maken is een gave, waaraan de deelnemers veel te danken hebben”